Szájkóder

Nem hallod? Szájkóder!

29
szerda
jan 2014

Örömmel értesítem Minden Kedves Olvasómat, hogy az interaktív kiállításom a szájról olvasásról szombattól megtekinthető és kipróbálható!

A hivatalos megnyitó február 1-jén lesz(16:00-18:00), azt követően pedig változatos nyitvatartási időpontokban lesz látogatható a kiállítás, amit itt, valamint a kiállítás honlapján (www.szajkoder.hu) folyamatosan frissítünk. 



,,A kiállító egy olyan szférát ragad meg, és hoz a Kontra Klub falai közé, amely születésétől kezdve az élete része. Puha Andrea hallássérültként szájról olvas, ahangok nagyon szűk, sajátos skáláját érzékeli. A kiállítás fókuszában a szájról olvasás áll, mint egyetlen eszköz és csatorna, ami összeköt a világgal. Száj nélkül ugyanis nem létezik a kiállító számára a világ. Elképzelhetetlennek tűnik? A kiállítás segít abban, hogy ideig-óráig átéljük a kiállító és sorstársai helyzetét. 
A rendkívül egyszerű interaktív elemek mindenki számára kipróbálhatóak, megtudhatjuk, milyen olvasni egy szakállas ember szájáról, hogyan nézünk filmet, milyen nehézségekbe ütközhetünk a hétköznapokban. Olyan élethelyzeteket próbálhatsz ki, melyek számodra nem okoznak problémát, de nekik igen. Olvashatsz szájról többször és többféle helyzetben. Megdöbbenhetsz. Átértékelhetsz. És távozhatsz úgy, hogy egy kicsit megváltozol."


A megnyitó programja:

Február 1. - szombat


16:00 – 16:10 – Puha Andrea bemutatja a kiállítást

16:10 – 16:20 - Slam poetry – Basch Péter és Bock Balázs

16:20 – 18:00 – kiállítás megtekintése, sajtókommunikáció


Várunk sok szeretettel! :)


plakat_small.jpg

Címkék: kiállítás siket nagyothalló hallássérült szájról olvasás szájkóder

A bejegyzés trackback címe:

https://szajkoder.blog.hu/api/trackback/id/tr605789126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gizella Gizus Iszák 2014.01.31. 18:15:06

Köszönöm az ertesitet :-)
süti beállítások módosítása